Het taxeren van uw huidige woning of van uw aangekochte woning ten behoeve van financiering, oversluiten, is een onderdeel van onze dienstverlening. Het taxatierapport ten behoeve van de aankoop/financiering is doorgaans een gevalideerd taxatierapport. Wij kunnen een gevalideerd rapport aanleveren binnen vijf werkdagen. Een gevalideerd taxatierapport zal doorgaans worden gecontroleerd door het NWWI(Nederlandse Woning Waarde Instituut).

Ons kantoor mag taxeren in een straal van 20km, derhalve kunnen wij u bedienen in ’t Gooi en Eemland. De doorlooptijd van een taxatierapport is sterk afhankelijk van de documenten die nodig zijn om een rapport op te stellen. Bij een appartement zijn bijvoorbeeld de stukken van de VVE noodzakelijk om het rapport te realiseren.

De vergoeding zal worden verrekend bij de overdracht middels de notaris (bij aankoop van een woning)  of na uitbrengen van het rapport.

Ons streven is een gedegen, onderbouwd taxatierapport te leveren binnen 5 werkdagen.

Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende passende offerte, kan ook middels onderstaand contactformulier.